logo

Historiek

Na enkele jaren als m├ęcanicien en co-piloot bij de broers van Beemerracing deelgenomen te hebben werd in 2011 de grote stap gezet.We kochten onze eigen BMW en zetten die op punt.

Ondertussen huurden we eens een E30 BMW bij Beemerracing om in de sfeer te komen.Met de SR Staden zetten we onze eigen wagen in. Helaas in de 2de KP vielen we uit met een kapotte schokdemper.

Niet getreurd we schreven ons in voor de Hemicuda en de Tbr en reden beide rally's uit. Onze wagen draaide als een naaimachine. Het eerste seizoen was al voorbij en in de wintermaanden werd de wagen aangepast volgens de nieuwe Hans-normen.

Seizoen 2013 werd een wisselvallig jaar. De wagen draaide goed en het team liep gesmeerd.

De Monteberg, ORC Canal en staden verliepen goed. In de TBR waren we goed gestart in de verraderlijke omstandigheden. Helaas maakte het noodlot een vervroegd einde aan deze editie.

Voor de seizoensafsluiter "6u van Kortrijk" werd alles nog eens gecheckt en op punt gezet. Een breuk van de achterbrug maakte spijtig genoeg een te vroeg einde aan seizoen 2013.

2014 vatten we aan met grootse plannen. De nodige revisies aan de wagen en rug van piloot werden uitgevoerd.

Daardoor laten we de eerste rally's helaas links liggen maar starten we super gemotiveerd in de rally van Wervik.

Ondertussen wordt natuurlijk niet stil gezeten en werd gestart met de opbouw van een nieuwe wagen. Blijf de opbouw volgen via onze site of facebook-pagina.

Dries